Meny
Varukorg 0
Vi har stängt för sommaren och tar inte emot beställningar!

Fröer för finsmakare sedan 1987

Rara Växter är ett familjeföretag som grundades 1987 på Södermalm i Stockholm. Vår målsättning har alltid varit att erbjuda ett roligare och mer personligt sortiment av fröer än det man hittar i trädgårdshandeln. Vi som driver företaget heter Frida och Patrik Hedmalm. Under 2014 tog vi över företaget efter vår mor Ulla Hedmalm, som grundade företaget.

Vi säljer endast våra egna fröpåsar. Aldrig maskinpackade fabrikspåsar som legat och samlat damm i en lagerlokal. Alla våra fröpåsar packas för hand av oss vilket gör att vi faktiskt hinner se varje portion frö vi säljer. Så har det alltid varit. Vi brinner för ekologisk, hållbar odling och säljer i möjligaste mån fröer som odlats ekologiskt.

Vi älskar såväl stadsodling som traditionell odling på friland och utbyter gärna erfarenheter med dig som kund. Naturligtvis provodlar vi våra sorter för att se att de faktiskt fungerar här i vårt svenska klimat. Det är en stor trygghet för dig som kund. För oss är hög kvalitet lika viktigt som snabb och kompetent service. Vi har strikta rutiner som säkerställer fröernas kvalitet och som gör att du får dina fröer levererade snabbt. 

Vi är mycket mer än bara en tillförlitlig fröleverantör. Vi är en trogen odlingsvän!

Välkommen till Rara Växter önskar Frida och Patrik  

Rara Växter på Facebook

Missa inte att följa oss på Facebook för odlingstips, kampanjer och inspiration.


Prenumerera på inspiration

Vårt populära nyhetsbrev är fyllt av specialerbjudanden, nyheter och trevlig trädgårdsinspiration! Självklart kan Du avbryta prenumerationen när du vill.